24 March 2012

All about the pro's!

Vooraleer we naar de persconferentie trokken, legden we de laatste hand aan onze outfit. Nails: Check! Shoes: Check! 
Ready to go!








Het draait allemaal rond de pro's vandaag. Hoe schatten ze hun kansen in? Hoe hebben ze zich voorbereid. Wat denken ze van hun partner?,... We willen het allemaal weten en vooral hoe de vrouwenteams het zien.


De persconferentie is een beetje chaos. Het is niet het klassieke format, waar een speaker de bikers interviewt, maar het komt erop neer dat de pro's in de zaal rondhangen en dat we ze mogen aanklampen en overvallen met onze vragen. Dat komt ons goed uit, want we hebben er een hele hoop. We spraken met de mogelijke top 3 van de vrouwenteams. Het resultaat van ons vragenvuur lezen jullie binnenkort in O2Bikers.




Ivonne Kraft en Elisabeth Brandau


Karien van Jaarsveld en Jane Nuessli

Sally Bigham en Esther Süss
We mogen besluiten dat we aanstaande zondag 1 april niet als eerste over de streep zullen bollen- dat laten we aan Esther Süss en Sally Bigham over -, maar als het aankomt op image building, dan staan we wel op het hoogste schavotje.

Op de around the world party 's avonds worden de beste team outfits verkozen, en jawel, team O2 Bikers C-Babes gaat met een prijs lopen, verpakt in een mooi Cape Epic envelopje!




Tussendoor hebben we nog even tijd om de show van onze Belgische trots, Kenny Belaey in het auditorium van The Waterfront, mee te pikken. Zo krijgt Fien de kans om haar ventje nog eens te zien.




Morgen is het Registration Day... registeren voor de race en alles op punt zetten voor de race... the point of no return!

2 comments:

  1. Anonymous3/24/2012

    Doe junder besten mo toch voorzichtig zijn hé.
    grtz
    Dieter

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/24/2012

    met zo ne schone outfit moeste gulder toch in de prijzen vallen hé,tot zelfs de kleinste details(nageltjes)mooi in groen en roze!!
    en nu een goeie slaapke en morgen ne frisse start en vertrokken voor een week vol avontuur.wulder peizen op ulder.
    het thuisfront,groot en klein,snoop en donna

    ReplyDelete

Hoi,
Tof dat je mij iets wil vertellen!
Groetjes,
Sara